Aarethun AS

Grandavegen 5

6887 Lærdal

 

Tel (+47) 41 40 56 74

Fax (+47) 57 66 87 81

info@aarethun.no

Aktuelt

BERG Buzzy Racing 189

Vårkampanje BERG junior, info:

forhandler@bergtoys.no

 

Bedriftskunde

Bli med på vårkampanjene våre til BERG Toys og bli offisiell forhandler på www.bergtoys.com/no

Vi tilbyr gunstig drop-shipment avtale slik at du slipper store lager. Du tilbyr med godt salgsmateriale fra BERG markedets største sortiment av trampoliner og tråbiler!

 

Vår salsavdeling innan sportsartiklar har bl.a. hand om import og distribusjon i Norge for BERG B.V. i Nederland, produsent av kvalitetstrampoliner og tråbilar. 

berg

BERG Nyheter mars 2019
Vi utvider vårt nettverk av forhandlere og søker deg som er interessert i produkter til aktiv fritid! Prøv vårkampanjen nå! Ingen risiko!
Bli med på vår vekst og bli forhandler for en sterk merkevare på trampoliner og tråbiler. Nederlandske BERG har produsert tråbiler i mer enn 30 år og leverer til 65 land, deriblant er Norge et av vekstmarkedene. BERG står for kvalitet, leveringsdyktighet og innovative produkter innen aktiv fritid. Få kan måle seg med vårt store sortiment på tråbiler og trampoliner - her er noe for enhver smak og lommebok.

Dine fordeler hos oss: du trenger ikke stort lager, vi tilbyr dropshipment fra vårt lager i Norge. Vi kan levere direkte til din kunde. Delelager i minst 5 år fra modellstopp. Varige produkter for generasjoner, moderne design. Moro for både barn og voksne.
Kontakt oss idag og bli offisiell forhandler før konkurrenten din!

Send mail idag til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vårkampanje BERG juniorserie:

juniorkampanje 1